Wie zijn wij?

Psycho Praktijk Harderwijk-Emmeloord is in 2013 opgericht door Esther Spruyt en Jessica Timmerman. Per 1 januari 2023 is de praktijk een GZ-instelling.

Ons team bestaat uit betrokken en deskundige, zelfstandige (GZ- en klinisch) psychologen, psychotherapeuten en medebehandelaren (ggz-agoog) die nauw met elkaar samenwerken binnen de behandeling. Binnen de praktijk staat de therapeutische werkrelatie tussen de behandelaar en cliënt centraal naast het bieden van kwalitatief hoogwaardige behandeling.

Onze doelstelling is om vanuit een kleinschalige aanpak te werken waarin het persoonlijke contact met de cliënten en elkaar voorop staat. Het is een uitdaging om met kinderen, jongeren en volwassenen te werken tijdens een moeilijke periode in hun leven en hen weer op weg te helpen in hun verdere ontwikkeling.

Indien nodig kunnen wij overleggen met collega’s (huisartsen, huisarts ondersteuners, psychiaters, scholen, maatschappelijk werkers e.a.) voor onderzoek, behandeling of voor een second opinion. Vanzelfsprekend zal alleen met uw schriftelijke toestemming informatie worden gedeeld met derden.