Annebet Visser

Mijn naam is Annebet Visser, sinds het jaar 2000 ben ik afgestudeerd en werkzaam als orthopedagoog, per 1 januari 2022 ben ik als GZ-psycholoog in opleiding 3 dagen per week werkzaam binnen Psycho Praktijk Harderwijk. Ik richt mij op Kind&Jeugd en jongvolwassenen.

Bij mijn afstuderen aan de Universiteit van Utrecht had ik als specialisatie sociaal-emotionele problemen, daarnaast heb ik mijn diagnostiek-aantekening behaald. Tijdens mijn studie heb ik er bewust voor gekozen om, naast mijn studie, op meerdere leefgroepen te werken, met kinderen met uiteenlopende problematiek. De combinatie van daar opgedane praktijkervaring met de theoretische kennis uit mijn opleidingen dragen bij aan de toepasbaarheid van mijn adviezen.

Als orthopedagoge heb ik brede ervaring opgedaan door in diverse organisaties met verschillende doelgroepen te werken: in een ziekenhuis, binnen de jeugdzorg, de gehandicaptenzorg en de kinderopvang. Sinds 2013 heb ik als zelfstandige binnen een 1e lijnspraktijk voor orthopedagogiek en psychologie gewerkt, waarbij ik kinderen van 0-12 jaar en hun ouders met uiteenlopende hulpvragen behandelde.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door goed contact, openheid, transparantie, oprechte betrokkenheid, samenwerking en overleg met jou als mijn cliënt, en waar nodig of gewenst afstemming met naaste betrokkenen en professionals. Ik ben geïnteresseerd in jóuw verhaal. Naast aandacht voor probleemgebieden ben ik juist ook geïnteresseerd in jouw sterke (karakter)eigenschappen en veerkracht.

Tot slot vind ik het belangrijk om mijn cliënten, zowel kinderen als hun ouders, te helpen om de te nemen stappen die ik voorstel te begrijpen en daadwerkelijk te leren toepassen. Mijn behandelingen hebben tot doel zelf weer verder te kunnen.

Informatie over mijn collega’s vindt u via “Ons team“.

Registraties
AGB: 94012812
SKJ: 120003700
BIG: 39934168725

Lidmaatschappen
Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen
Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën