Wilco Laarman

Mijn naam is Wilco Laarman en ik ben binnen de praktijk werkzaam als zelfstandig Orthopedagoog, GZ-psycholoog en EMDR therapeut.

Ik heb Orthopedagogiek gestudeerd in Utrecht. De postmasteropleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) heb ik in Nijmegen gedaan. Voor de start van mijn werkzaamheden als vrijgevestigde ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij Groot Emaus in Ermelo. Dat is een residentiële instelling voor moeilijk opvoedbare lichtverstandelijk beperkte jongeren. Daar heb ik een brede ervaring opgedaan in onderzoeken en behandelen van jongeren met een licht verstandelijke beperking, hechtingsproblematiek, (complex) trauma, autisme spectrum stoornissen en ADHD.

Ik pas de volgende therapievormen toe in de praktijk: cognitieve gedragstherapie, EMDR, interpersoonlijke psychotherapie, oplossingsgericht werken en ondersteunende gespreksvoering. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met de behandeling van angstklachten, depressie, burn-outklachten, trauma, rouwverwerking, levensfase- en identiteitsproblemen, jongvolwassenen-problematiek en negatief zelfbeeld.

 

Informatie over mijn collega’s vindt u via “Ons team“.

Registraties
BIG: 19918991325
AGB: 94100957

Lidmaatschappen
Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP)
Vereniging EMDR Nederland (VEN)

Documenten
LVVP Visitatiecertificaat

lvvp-visitatielogo