Welkom bij Psycho Praktijk Harderwijk

Locatie

Wij zijn gevestigd tegenover de Jumbo in winkelcentrum Stadsweiden, boven de huisartsenpraktijk.

De voordeur is altijd gesloten. Belt u gerust aan als u voor een afspraak komt.

Indien u een verwijzing of andere documenten wilt afgeven, dan verzoeken wij u dit in een gesloten envelop door de brievenbus te doen. Op onze brievenbus zit een sticker van onze praktijk.

Klik hier voor locatie Emmeloord.

Per 27 september 2022 zal onze praktijk gevestigd zijn in MFC De Roef te Harderwijk.

Behandelingen

Op onze locatie in Harderwijk bieden wij behandelingen aan voor:

  • Kind & Jeugd: BGGZ en SGGZ, ook in geval van licht verstandelijke beperking
  • Volwassenen: BGGZ en SGGZ, ook in geval van licht verstandelijke beperking
  • EMDR: alle leeftijden

Behandelaren

In Harderwijk werken Esther Spruyt, Wilco Laarman, Janine Goumare, Marjolein Duits en Annebet Visser (vanaf januari 2022).

Verwijzing

Voor de behandeling op onze locatie Harderwijk is een verwijzing van huisarts, medisch specialist of een beschikking van het CJG noodzakelijk. Verwijzingen kunnen per post of via ZorgDomein aan ons toegezonden worden.

Kies om te verwijzen binnen ZorgDomein voor: GGZ / Jeugdzorg – Geestelijke Gezondheidszorg – kinderen/jeugd (jonger dan 18 jaar) of volwassene (18 tot 65 jaar) – kies 1 van de klachten – kies locatie Harderwijk van Psycho Praktijk Harderwijk-Emmeloord.

Aanmelding

U kunt zichzelf telefonisch aanmelden bij ons secretariaat (locatie Emmeloord). U kunt ook het contactformulier invullen. Dan neemt het secretariaat contact met u op.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de behandelingen en de praktijkvoering te verbeteren wordt aan het einde van een behandeltraject de cliënttevredenheid en het behandeleffect gemeten. Voor de Kind&Jeugd behandeltrajecten geven cliënten ons een tevredenheidscijfer van gemiddeld 7,9 en voor de Volwassen behandeltrajecten gemiddeld een 8,7. Deze gegevens zijn voor het laatst in april 2022 geactualiseerd.