Welkom bij Psycho Praktijk Harderwijk

Locatie

Wij zijn gevestigd in MFC De Roef, op de 2e verdieping.

U kunt bij MFC De Roef parkeren of bij winkelcentrum Stadsweiden en dan naar MFC De Roef lopen (fietspad Zuiderzeepad even oversteken).

Wij verzoeken u vriendelijk om de verwijzing die nodig is voor het inplannen van de intake per post (Jasmijnstraat 5, 8302 CL Emmeloord) of per mail (info@pph-ppe.nl) op te sturen aan ons secretariaat. Mocht u tijdens het behandeltraject documenten willen inleveren, dan kunt u deze persoonlijk aan uw behandelaar geven tijdens een behandelcontact.

Klik hier voor locatie Emmeloord.

Behandelingen

Op onze locatie in Harderwijk bieden wij behandelingen aan voor:

  • Kind & Jeugd: BGGZ en SGGZ, ook in geval van licht verstandelijke beperking
  • Volwassenen: BGGZ en SGGZ, ook in geval van licht verstandelijke beperking
  • EMDR: alle leeftijden

Behandelaren

In Harderwijk werken Esther Spruyt, Wilco Laarman, Marjolein Duits, Annebet Visser en Selma Witlox.

Verwijzing

Voor de behandeling op onze locatie Harderwijk is een verwijzing van huisarts, medisch specialist of een beschikking van het CJG noodzakelijk. Verwijzingen kunnen per post of via ZorgDomein aan ons toegezonden worden.

Kies om te verwijzen binnen ZorgDomein voor: GGZ / Jeugdzorg – Geestelijke Gezondheidszorg – kinderen/jeugd (jonger dan 18 jaar) of volwassene (18 tot 65 jaar) – kies 1 van de klachten – kies locatie Harderwijk van Psycho Praktijk Harderwijk-Emmeloord.

Aanmelding

U kunt zichzelf telefonisch aanmelden bij ons secretariaat (locatie Emmeloord). U kunt ook het contactformulier invullen. Dan neemt het secretariaat contact met u op.