Welkom bij Psycho Praktijk Emmeloord

Locatie

Als u een afspraak heeft, belt u dan aan. Zodra u de buzzer hoort, kunt u de voordeur openduwen. U kunt in de wachtruimte plaatsnemen. Uw behandelaar haalt u daar op.

Wilt u, als u op de fiets komt, uw fiets aan de voorkant van de praktijk neerzetten en niet in het pad naast de praktijk?
Er zijn slechts een paar parkeerplekken direct voor de praktijk beschikbaar. Vriendelijk verzoek om waar mogelijk uw auto verderop in de straat te parkeren of op de parkeerplaats bij het AVES-gebouw.

Wilt u documenten inleveren? Wilt u deze dan in een gesloten envelop bij ons door de brievenbus doen of afgeven bij de secretaresse.

Klik hier voor locatie Harderwijk.

U kunt ons terugvinden op de Steunwijzer van de gemeente Noordoostpolder.

Behandelingen

Op onze locatie in Emmeloord bieden wij de volgende behandelingen aan:

  • Kind & Jeugd: BGGZ en SGGZ, ook in geval van licht verstandelijke beperking
  • Volwassenen: BGGZ en SGGZ, ook in geval van licht verstandelijke beperking
  • EMDR: alle leeftijden

Behandelaren

In Emmeloord werken Jessica Timmerman, Elsbeth de Kruijf, Harmen Zijlstra, Tessa van den Berg, Janneke van de Kamp, Wilco Laarman en Esther Spruyt.

Verwijzing

Voor de behandeling op onze locatie Emmeloord is een verwijzing van huisarts, GGD Jeugdarts, Consultatiebureau arts of medisch specialist noodzakelijk. Verwijzingen kunnen per post of via ZorgDomein aan ons toegezonden worden.

Kies om te verwijzen binnen ZorgDomein voor: GGZ / Jeugdzorg – Geestelijke Gezondheidszorg – kinderen/jeugd (jonger dan 18 jaar) of volwassene (18 tot 65 jaar) – kies 1 van de klachten – kies locatie Emmeloord van Psycho Praktijk Harderwijk-Emmeloord.